Szemlélet

Munkánk alapja, hogy a káoszból rendet a rendből látványt a látványból pedig valóságot teremtsünk.

Elhivatottan hiszünk a kreatív megoldásokban, a design és stílus egyénre szabhatóságában. Számunkra a kreativitás akkor nyer értelmet, ha abban Te is otthonosan érzed magad.

Lakberendezés & Enteriőr tervezés

A térszervezés művészete egyszerűnek tűnhet. Bátran állíthatjuk, hogy az is, ha jól ismered önmagad, kiváló térlátással rendelkezel, eligazodsz a különböző stílusirányzatok között, tanultál színelméletet, 3D tervezést, ergonómiát és a műszaki tudásod is meg van hozzá. Mi kell még? Nem kevés idő, megbízható kivitelezők és egy kis számtan. Ha mindezek birtokában vagy, nem szükséges tovább olvasnod…

Stílus & színtanácsadás

Mi kreatívok az ufóktól származunk … de próbáljuk inkább hinni, hogy a stílus fogalma körül, nincs rend a világban. Mi a stílust első sorban önismereti útnak tekintjük, nem csupán színeknek, kiegészítőknek, Swarovski kristályokkal kirakott tárgyaknak. A stílus meghatározás alapja a személyiség és egyéniség megismerése, mely tervezői munkánk alapja is, hiszen a Te stílusoddal egyező tereket próbálunk alkotni. Te ismered önmagad?

Design bútor tervezés & kivitelezés

Gondoltad volna, hogy a Design bútorok egyedi tervezése és kivitelezése, a 19. század kezdetéig a mindennapok része volt, nem pedig presztízs kérdése? Ki ne emlékezne a 80’ évek jellegzetes narancssárga konyhaszekrényeire a hokedlikre, sámlikra. Nos valahol pont ezek a tömeggyártásból származó bútorok okozták valaminek a végét és mára a 21. században valami újnak a kezdetét. De biztos új az az új…?

A jelent látom, de milyen lesz a jövő…?

…a bizalom határozza meg a jövőt…

A milyen lesz kérdést pontosan azért nehéz meghatározni, mert az a megismerés és együtt alkotás útján körvonalazódik majd, így a végeredmény azon múlik, hogy mennyire sikerül az elképzeléseid és a szakmai meglátásaink között egyensúlyt teremteni.

0

Hours of Works

0

Projects Complete

0

Slice of Pizza

0

Cups of Coffee

Újat teremteni

INNOVATÍV-KREATÍV-PROAKTÍV

Nálunk az alkotás szenvedélyről, a megvalósítás a realitásról az elképzelések az rólad szólnak.

Nincs kockázat

Szakíts időt ránk és igyunk egy jó kávét. Te hozod az elképzeléseid, kérdéseid, mi pedig ötletelünk. Azért tisztázunk néhány fontos kérdést is ha úgy döntesz elindulunk a megvalósítás útján.

Kerethez igazítva

Ha tehetjük a csillagos égig elmegyünk, kreatív megoldásokban nincs hiány, de vedd figyelembe, hogy az álmoknak ára van. Meglepetések helyett, pontosan határozd meg előre mennyi a ráfordítási kereted. Mi annak megfelelően állunk elő ötleteinkkel, terveinkkel.

Támogatás

Rengeteg megbízható szakemberrel, üzlettel, forgalmazóval vagy akár komplett generál kivitelezővel állunk kapcsolatban, így ha szükséged van rá támogatunk a tervek kivitelezésében is, minőségi munkával és kiváló szakemberekkel.. Jelezd felénk, ha igényt tartanál rá..

Spórolunk Neked

Nem rögtön dobunk ki mindent, -na jó néha azért előfordul- de inkább arra törekszünk, hogy a meglévő berendezésen az new design, új funkció és style megteremtésével súlyos összegeket takarítsunk meg Neked!

Ütemezhetőség

Nálunk nincs konzultációs limit. Munkánk alapja a tartalmi információk megfelelő áramoltatása. Felejtsd el az aggódást. az első találkozón minden határidőt pontosítunk, amilyen hamar csak lehet előkészítjük a projektet.

Extra garancia

Biztosíthatunk, hogy a 3D látványterveknek köszönhetően nem ér csalódás azt kapod, amiben megállapodtunk. De van itt még más is! Extra biztosítékként kérheted, hogy a tervek mellett egy 3D virtuális sétát is tehess jövőbeni új otthonodban.

Készen állsz a megújulásra?

A folyamat

Egyszerű négy lépés álmaid otthonához

  • Konzultáció
  • Tanácsadás
  • Koncepció terv
  • Prezentáció

A tudatos térszervezés a megismerésen alapul, tudni azt hogyan is fogja szolgálni leginkább az a tér az ott élők mindennapjait. Egy kötetlen beszélgetés során meghallgatjuk elképzeléseid, igyekszünk célzott kérdésekkel felmérni igényeidet, elvárásaidat. Célunk amennyire csak lehet megismerni Téged és a veled együtt élőket.

A konzultáció után kezdődik elszámunkra az igazi kreatív munka. Egy újabb személyes tanácsadásra hívunk, ahol szín és stílustanácsadónk irányt mutat neked, anyagok, textúrák, színek vonzatában. Anyagokat határoztok meg, mintákat stílusokat ismerhetsz meg és választhatsz ki. Kollégánk lefinomítja, felméri és összegzi azt az irányt, ami a koncepció és majd a végleges tervhez elengedhetetlen lesz.

A sok-sok hasznos információ alapján elkészítjük a koncepció tervet. Ez a terv rendet teremt és illúziók helyett a valóságot mutatja meg számodra. A célja azon túl, hogy az igényeidet, elképzeléseidet figyelembe véve készítjük el, megmutatja a tervezett otthon vagy üzlet legideálisabb térelrendezését, színvilágát, berendezési módját és azok karakterét.

Az utolsó fázisban a függöny felgördül, a koncepció tervből prezentációt tartunk Neked, véglegesítjük az anyagokat, színeket, textúrákat. Kidolgozzuk a terveket, konszignálunk, elkészítjük a 3D látványterveket, összeállítjuk a kiviteli tervcsomagot és indulhat is a megvalósítás.